Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Πρώτες φωτογραφίες του Google Nexus Two;

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010, 09:00

Όσο περίεργο και αν φαίνεται, καθώς μόλις ανακοινώθηκε το πρώτο κινητό τηλέφωνο της Google σε συνεργασία με την HTC (αναφορά zougla.gr: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=94358&cid=36), κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες / 3D σχέδια (ήτοι από πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας και όχι φωτογραφίες της πραγματικής συσκευής) του δεύτερου κινητού τηλεφώνου, προς το παρόν υπό την ονομασία «Shadow Phantom» σε συνεργασία με την Motorola – οπότε αντικαταστήστε την προαναφερθείσα ονομασία σε «Google Nexus Two».

Αισθητικά μοιάζει αρκετά στο Motorola Droid / Milestone, με την πρόσθεση ενός φυσικού πληκτρολογίου και ενός κορδονιού καρπού (σαν του χειριστηρίου της κονσόλας Nintendo Wii). Βέβαια, τίποτα ακόμα δεν είναι εξακριβωμένο, απεναντίας θα λέγαμε ότι η εν λόγω πληροφορία άνετα ανήκει (ακόμα) στη «σφαίρα της φαντασίας» / σεναριολογίας του παρακάτω blog, όπου αναρτήθηκαν οι φωτογραφίες.
Όπως και να έχει πάντως, στους επόμενους μήνες θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα του τι θα κάνει, αν θα κάνει και πως θα το κάνει το επόμενο βήμα της η Google στην κινητή τηλεφωνία (αναμένουμε και το επόμενο iPhone, μην ξεχνιόμαστε!).

zougla/MARC-revew