Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Η Microsoft διορθώνει τον Internet Explorer 6,7,8 που προκάλεσε τα προβλήματα στη Google

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010, 14:32

Η Microsoft ανακοινώνει τη διάθεση έκτακτης αναβάθμισης ασφαλείας (Security Update), προκειμένου να διασφαλίσει στους χρήστες του Internet Explorer την απαιτούμενη προστασία από κακόβουλες επιθέσεις.
Η εταιρεία εργάστηκε εντατικά για την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης λύσης, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση κενών ασφαλείας που εντοπίστηκαν στον Internet Explorer.

Η αναβάθμιση αυτή παρέχει προστασία μόνο εφόσον εγκατασταθεί στον υπολογιστή. Συγκεκριμένα, εάν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή “Αυτόματες Ενημερώσεις” (Automatic Updates), τότε θα πραγματοποιηθεί αυτόματα η εγκατάσταση αυτής της ενημέρωσης. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να μεταβείτε από την επιλογή “Προγράμματα” στην “Ενημέρωση των Windows” (“All Programs” =>“Windows Updates”) και να ελέγξετε τις καινούργιες ενημερώσεις, ώστε να τις “κατεβάσετε” στον υπολογιστή σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να εγκαταστήσετε την ενημέρωση ασφαλείας και μέσω του link:http://update.microsoft.com. (δεν το συνιστούμε για όσους τυχόν ΔΕΝ έχουν αυθεντικά windows)

Ο Internet Explorer συνεχίζει να αποτελεί το ασφαλέστερο εργαλείο περιήγησης στο Διαδίκτυο. H Microsoft συστήνει στους χρήστες μια σειρά από ενέργειες, όπως η αναβάθμιση στον Internet Explorer 8, η τακτική ενημέρωση των εφαρμογών anti-virus που διαθέτουν και η διατήρηση στο υψηλότερο επίπεδο των ρυθμίσεων ασφαλείας για μια όσο το δυνατόν ασφαλέστερη πλοήγηση στο διαδίκτυο. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τον Internet Explorer 8 από την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.microsoft.com/hellas/windows/internet-explorer/worldwide-sites.aspx.

zougla/MARC-revew