Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Η Sony ενδιαφέρεται έντονα να μπει στην αρένα των tablet


Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010, 09:41

Αλήθεια είναι ότι κι εμείς αναρωτηθήκαμε «πού είναι η Sony» και δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση, έστω μια ανακοίνωση για μελλοντικά σχέδια, μέσα σε όλο αυτό τον «χαμό» και αναβρασμό που επικρατεί στον νεοσυσταθέντα τομέα των gadget τύπου ταμπλέτας (βλέπε iPad, Slate PC πλατφόρμα της Microsoft με ακολούθους αρκετές εταιρείες).

Πριν από μερικές μέρες, λοιπόν, ο CFO (Chief Financial Officer) της Sony, κ. Nobuyuki Oneda, είπε: «Είναι μια αγορά για την οποία έχουμε τρομερά μεγάλο ενδιαφέρον. Πιστεύουμε πως έχουμε τα απαραίτητα προσόντα να παρουσιάσουμε ένα προϊόν». Δεν δήλωσε όμως κάποια ημερομηνία ή τουλάχιστον τι έχει στο μυαλό της η Sony – δηλαδή το πώς θα είναι, τι θα κάνει και πώς θα το κάνει αυτό το «προϊόν». Εντούτοις, παραδέχτηκε πως «χρονικά κρίνοντας, είμαστε λιγάκι πίσω από την Apple και το iPad της, αλλά είναι ένας χώρος όπου θέλουμε να γίνουμε ενεργός παίκτης».

Για να δούμε τι θα δούμε, αν και η Sony τελευταίως (βλέπε 2006-7-8) έχει χάσει σχετικά την «μπάλα», παρουσιάζοντας σημεία ανάκαμψης μόλις τους προηγούμενους μήνες.

zougla

MARC-review