Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Earth Hour: Αct Now! To Mad συμμετέχει ενεργά στην «Η Ώρα της Γης»



newsblog | Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010 | 18:42
«Το Μad για ακόμα μία χρονιά ευαισθητοποιείται και συμμετέχει ενεργά στην παγκόσμια πρωτοβουλία της WWF «Η Ώρα της Γης», το μεγαλύτερο γεγονός ενάντια στην κλιματική αλλαγή και μας καλεί όλους το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 20.30 να πάρουμε μέρος σβήνοντας για μία ώρα τα φώτα ώστε να
 εξοικονομήσουμε ενέργεια και να συμμετάσχουμε ενεργά στην ώρα της γης! Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο παγκόσμιο συμμετοχικό γεγονός ενάντια στην κλιματική αλλαγή έχει ξεκινήσει και το Mad προετοιμάζει το κοινό για την παγκόσμια εκστρατεία με την εκπομπή Your Voice, την πιο συμμετοχική εκπομπή του Mad TV,την Τετάρτη 24 Μαρτίου στις 21.00 με θέμα Earth Hour: το τέλος του κόσμου.
Για δεύτερη χρονιά τα κανάλια Mad TV & Μad Greekζ, την ώρα της Γης, θα προβάλλουν για μία ώρα (20.30-21.30) ασπρόμαυρα όλα τα video clip και θα μικρύνουν την οθόνη τους ως ένδειξη εξοικονόμησης ενέργειας. Σύμφωνα με την έρευνα του Energy Analysis Department του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, όσο περισσότερο μαύρο χρώμα δείχνει η οθόνη τόσο περισσότερη ενέργεια εξοικονομείται.
Επίσης, οι σελίδες του www.mad.tv θα γίνουν ασπρόμαυρες περιορίζοντας την ακτινοβολία και την κατανάλωση ρεύματος για μία ώρα, την ώρα της γης!
M.A.R.C-review