Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ


Minicars – Η απλότητα στη μετακίνηση
στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ διοργανώνει στο χώρο του Μουσείου Τεχνολογίας έκθεση με τίτλο "Minicars- Η απλότητα στη μετακίνηση".

Πρόκειται για μια συλλογή με ιδιαίτερα αυτοκίνητα «μικρών διαστάσεων», που ιδίως κατά τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, κάλυψαν τις ανάγκες μετακίνησης ενός πολύ μεγάλου ποσοστού του πληθυσμού. Δημιούργησαν ένα νέο τρόπο αυτόνομης μεταφοράς, για να γίνουν στη συνέχεια πολυχρηστικά και να αποτελέσουν «μόδα», που συνεχίζεται έως σήμερα.

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από 4 μέχρι 30 Μαΐου 2010, λειτουργεί καθημερινά, εκτός Δευτέρας, σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας του Κέντρου και μπορείτε να την επισκεφθείτε με το εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο Τεχνολογίας(κανονικό 7€, μειωμένο 5€).

Το Μουσείο Τεχνολογίας περιλαμβάνει τρία μόνιμα εκθετήρια: το Τεχνοπάρκο, την Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία και την Τεχνολογία Μεταφορών.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα εκθετήρια του Μουσείου Τεχνολογίας, μπορείτε να επισκεφθείτε το link:

Εξάλλου, συνεχίζονται οι προβολές στο Πλανητάριο, το Κοσμοθέατρο και τον Προσομοιωτή.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα προβολών, μπορείτε να βρείτε στο link:

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ TOY ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ
Δευτέρα: ΚΛΕΙΣΤΑ
Τρίτη – Πέμπτη: 9.00 – 14.30
Παρασκευή: 9.00 – 14.30 & 17.00 – 19.30
Σάββατο: 15.00 – 20.30
Κυριακή: 11.00 – 20.30
Τηλεφωνικό Κέντρο: 2310 483000
6ο χμ Θεσσαλονίκης – Θέρμης (απέναντι από το Mediterranean Cosmos)


Με την παράκληση να δημοσιευθεί – διαδοθεί


noe-e-mail

Αυτό το µήνυµα µπορεί να περιέχει εµπιστευτικές πληροφορίες. Εάν δεν είστε ο παραλήπτης ή δεν έχετε εξουσιοδότηση να λάβετε για λογαριασµό του παραλήπτη αυτό το µήνυµα, δεν πρέπει να χρησιµοποιήσετε, αντιγράψετε, αποκαλύψετε ή προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια που αφορά σε κάθε πληροφορία που εµπεριέχεται σε αυτό. Εάν έχετε λάβει αυτό το µήνυµα κατά λάθος, παρακαλούµε να ειδοποιήσετε άµεσα τον αποστολέα µε απαντητικό µήνυµα και να το διαγράψετε. Σας ευχαριστούµε για τη συνεργασία.

This message may contain confidential and/or privileged information. If you are not the addressee or authorized to receive this for the addressee, you must not use, copy, disclose or take any action based on this message or any information herein. If you have received this message in error, please advise the sender immediately by reply e-mail and delete this message. 
Thank you for your cooperation.
 M.A.R.C-review