Τρίτη 6 Απριλίου 2010

SAMSUNG BLUE EARTH S7550



Eπικοινωνεί… με το περιβάλλον!
Blue Earth, το νέο, οικολογικά σχεδιασμένο κινητό με οθόνη αφής της Samsung... έφθασε και σκοπό έχει να αλλάξει τα δεδομένα στη σχέση κινητού και περιβάλλοντος.
Το Samsung Blue Earth, κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια σε συνδυασμό με την οικολογική χάρτινη συσκευασία, μέρη της οποίας μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν και εκμεταλλευόμενο πλήρως την ηλιακή ενέργεια μέσω ηλιακού συλλέκτη, σίγουρα αποτελεί μια ηλιαχτίδα ελπίδας για το μέλλον της Γης.
Πρόκειται για έναν σύμμαχο στη μάχη για την προστασία του περιβάλλοντος, τη μείωση των απορριμμάτων και την εξοικονόμηση πόρων. Η λειτουργία Eco-Mode συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας, ρυθμίζοντας τη διάρκεια και το επίπεδο φωτεινότητας της οθόνης LCD.
Το οικολογικό μενού της συσκευής συμπληρώνει η εφαρμογή Eco-Walk, που καταμετρά τα ποσοστά εκπομπής COτα οποία εξοικονομούνται κάθε φορά που ο χρήστης περπατά και δεν οδηγεί, κάθως επίσης τον αριθμό των δένδρων που σώζονται. Τέλος, οι οικολογικές λειτουργίες συμπληρώνονται με την εφαρμογή Eco-Calendar, ενός ημερολογίου με σκοπό να υπενθυμίζει τις σημαντικότερες ημέρες για την οικολογία, όπως η παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.
Το δροσερό μπλε του ωκεανού μετατρέπει τη συσκευή Samsung Blue Earth σε μια όαση χρώματος, ευχάριστο διάλειμμα στην καθημερινότητά σας.
Το Samsung Βlue Earth είναι ένα κινητό που πραγματικά υποστηρίζει ότι η οικολογική συμπεριφορά είναι... στα χέρια σας!
Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
- Εναλλακτική μέθοδος φόρτισης με ηλιακή ενέργεια
- Οθόνη aφής 3,0’’ με 16.000.000 χρώματα
- Eco User Interface
- Κάμερα 3,2 MPixel
- WiFi
To Samsung Blue Earth διανέμεται στην ελληνική αγορά από την Ευρωηλεκτρονική (εταιρία του Ομίλου Εταιριών FOURLIS), επίσημο διανομέα των κινητών τηλεφώνων SAMSUNG στην Ελλάδα:
Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών SAMSUNG,
τηλ.: 801 11 64000, 210 9468 800