Τρίτη 27 Απριλίου 2010



 

Επίθεση UFO σε κοπάδι αιγοπροβάτων!

  Μια σειρά από ανεξήγητες επιθέσεις σε κοπάδια αιγοπροβάτων και βοοειδών έχουν αναφερθεί τις τελευταίες εβδομάδες στην Αγγλία, στην αγροτική περιοχή του Σροπσάιρ. 
  Οι κτηνοτρόφοι της περιοχής αναφέρουν πως είδαν λάμψεις λέιζερ να στοχεύουν τα κοπάδια τους, με κατεύθυνση από τον ουρανό άγνωστης ταυτότητας αντικείμενα.

  Το ανησυχητικό στην περίπτωση αυτή είναι πως τα περίεργα περιστατικά συνοδεύτηκαν από απώλεια των ματιών αλλά και των εγκεφάλων των ζώων, κατά την διάρκεια εμφάνισης των πορτοκαλί λάμψεων από τον ουρανό.

  Οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για εμφανείς και χειρουργικής ακρίβειας τρύπες στο σώμα των ζώων ενώ είχαν αφαιρεθεί τα μυαλά και άλλα εσωτερικά όργανα. Σε άλλα ζώα παρατηρήθηκε το φαινόμενο της απώλειας των ματιών, ενώ οι τομές που είχαν γίνει στα ζώα έμοιαζαν να προέρχονται από χειρουργικό νυστέρι ή λέιζερ κοπής.

  Ερευνητής του φαινομένου ο Φιλ Χόυλ, δήλωσε πως παρατηρήθηκε θέαση ΑΤΙΑ σε μήκος 70 χιλιομέτρων από το σημείο όπου καταγράφτηκε το γεγονός, ενώ το φαινόμενο επαναλαμβανόταν για διάστημα ενός μήνα.
Το φαινόμενο των ακρωτηριασμένων ζώων
  Το φαινόμενο των ακρωτηριασμένων ζώων, ιδιαίτερα βοοειδών, έχει παρατηρηθεί στο παρελθόν και στις ΗΠΑ. Η θεωρία υποστηρίζει πως οι επιθέσεις αυτές πραγματοποιούνται από ΑΤΙΑ τα οποία με προηγμένη τεχνολογία χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος αφαιρούν τμήματα των ζώων. Το περίεργο στοιχείο είναι πως στο σημείο σφαγής των ζώων ποτέ δεν παρατηρείται λίμνη αίματος.

Μυστικά προγράμματα του στρατού;
  Μια άλλη θεωρία θέλει το φαινόμενο αυτό να οφείλεται σε μυστικά ερευνητικά προγράμματα του στρατού. Ελικόπτερα μαύρου χρωματισμού χωρίς διακριτικά προσεγγίζουν τα αιγοπρόβατα και με χρήση τεχνολογίας λέιζερ στοχεύουν και αφαιρούν τμήματα ζώων, όπως μάτια, μυαλά ή και εσωτερικά όργανα. Το ερώτημα είναι γιατί αφαιρούνται τα συγκεκριμένα όργανα και σε τι εξυπηρετεί η μυστικότητα αφού ο στρατός μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση σε κοπάδια ζώων για τα πειράματά του.

Επιθέσεις άγριων ζώων;
  Το ενδεχόμενο το φαινόμενο να οφείλεται σε επιθέσεις αγρίων ζώων αποκλείεται αφού στην περίπτωση αυτή θα είχε αφαιρεθεί αποσπασματικά ή και ολοκληρωτικά το κουφάρι του ζώου με ακανόνιστες τομές, ενώ το αίμα θα έπρεπε να έχει λούσει την γύρω περιοχή αφήνοντας εμφανή ίχνη. Άλλωστε στις περιπτώσεις που καταγράφονται αυτά τα φαινόμενα ο αριθμός των ζώων που έχουν σφαγιαστεί είναι αριθμητικά πολύ μεγαλύτερος από κάθε αγέλη άγριων ζώων, όπως λύκοι.
pyles/ M.A.R.C-review