Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

laptop με διπλή οθόνη !


Toshiba Libretto W100, laptop με διπλή οθόνη

16:41 21/6
Text SizeΜεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματαmail toΕκτυπώστε το ΑρθροShare
Toshiba Libretto W100, laptop με διπλή οθόνη
Το πρώτο laptop με διπλή οθόνη παρουσίασε η Toshiba. Το Libretto W100 προσφέρει μια πλούσια και εξαιρετικά φορητή εμπειρία που ανοίγει νέους ορίζοντες στον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα laptop σήμερα.
Το Libretto W100 είναι...
συλλεκτική έκδοση και θα είναι διαθέσιμο σε όλη την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής κατά το τρίτο τρίμηνο του 2010.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί οριζόντια, ώστε να διαβάζετε ένα αρχείο στην πάνω οθόνη, ενώ στην κάτω οθόνη κρατάτε σημειώσεις και αποσπάσματα.
Η κάτω οθόνη μπορεί επίσης να λειτουργήσει σαν εικονικό πληκτρολόγιο, επιτρέποντας στη συσκευή να χρησιμοποιηθεί όπως ένα laptop.
Ο χρήστης μπορεί εύκολα να σείρει περιεχόμενο, αρχεία ή εικονίδια από τη μια οθόνη στην άλλη, με μια απλή κίνηση με το δάχτυλό του.
Toshiba Libretto W100, laptop με διπλή οθόνη
Πιο ελαφρύ και μικρό από ένα netbook, ο κόσμος θα έχει μαζί του το Libretto W100 σχεδόν παντού.
Με το ελκυστικό περίβλημα, το έξυπνο Libretto W100 είναι διακριτικό και αισθητικά ευχάριστο, και θα προσελκύσει δημιουργικούς ανθρώπους με στυλ.
Η ασύρματη συνδεσιμότητά του μπορεί να παρέχει εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο εν κινήσει, για την ανάγνωση και δημιουργία emails και μηνυμάτων, για την επικοινωνία με φίλους σε κοινωνικά δίκτυα, για το κατέβασμα εφημερίδων και την προβολή βίντεο.

e-go.gr