Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Samsung SP-H03

Samsung SP-H03, ένας λιλιπούτειος και θαυματουργός projector

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010, 09:09
Η Samsung Electronics ανακοινώνει τη διάθεση του πρώτου pico projector SP-H03, εισάγοντας στην αγορά ένα φορητό βιντεοπροβολέα με ισχυρές επιδόσεις, ιδανικό για εταιρικές παρουσιάσεις σε πολύ ελκυστική τιμή. Ο SP-H03 καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία που μετακινείται και θέλει να πραγματοποιεί τις παρουσιάσεις του με επιτυχία.



Με βάρος μόλις 210γρ. ή 130γρ. χωρίς τη μπαταρία, η συσκευή είναι πιο ελαφριά σχεδόν κι από smartphone. Η αποσπώμενη μπαταρία, η οποία διαρκεί έως και δύο ώρες σε Eco mode, βοηθά στην ολοκλήρωση της παρουσίασης, χωρίς την αναγκαστική αναζήτηση θήρας....
εξόδου ή καλωδίου προέκτασης. Χάρη στην καλύτερη φωτεινότητα που διαθέτει στα 30-ANSI Lumens, ο SP-H03 προσφέρει μια «δυναμικότητα» στις παρουσιάσεις σας, αποδίδοντας άριστης ποιότητας και ευκρίνειας εικόνες, σε οθόνες από 9 έως 80 ίντσες (είτε πρόκειται για εταιρική χρήση είτε για οικιακή).



Με 1GB εσωτερική μνήμη μεταφέρονται έγγραφα, βίντεο, φωτογραφίες και μουσική κατευθείαν στον SP-H03, εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον, υποστηρίζεται εξωτερική μνήμη από την υποδοχή microSD ή τη θύρα USB. Παράλληλα, η συσκευή δίνει τη δυνατότητα μεγιστοποίησης της απόδοσής της μέσω χρήσης διαφορετικών συνδέσεων, όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές, συνθέσεις AV, θύρες USB, κάρτα microSD και τρίποδα υποστηρίγματα. Επίσης, μπορεί να συνδεθεί με netbook, βιντεοκάμερα, φωτογραφική μηχανή αλλά και με smartphone. Η αγορά των pico projector αποτελεί μια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά, καθώς η ανάγκη των σύγχρονων εταιρειών για φορητούς βιντεοπροβολείς μικρού μεγέθους έχουν πολλαπλασιαστεί.



Ο Samsung SP-H03 επιτρέπει την πραγματοποίηση παρουσιάσεων, χωρίς την ταλαιπωρία αναζήτησης όλων των υπολοίπων περιφερειακών συσκευών και την ανησυχία για ζητήματα σύνδεσης, ενώ μεταφέρεται παντού εύκολα και καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες εταιρικών παρουσιάσεων ή άλλων προβολών, επιτρέποντας στον χρήστη να απολαύει την ποιότητα της εικόνας Samsung σε οθόνες οποιουδήποτε μεγέθους.
zougla.gr/ M.A.R.C-review