Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

LG HB45E…

LG HB45E… ένα Blu-ray Home Theater με ευέλικτα, περιστρεφόμενα ηχεία

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010, 10:10
Ένα νέο σύστημα Blu-ray home theater από την LG Electronics, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην αγορά επίπεδων οθονών και συστημάτων ήχου & εικόνας, που διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και μεγάλη ευελιξία χάρη στα περιστρεφόμενα ηχεία και το ισχυρό subwoofer, είναι το HB45E......


Όντας ένα πλήρες σύστημα Blu-ray home theater 2.1 καναλιών με συνολική ισχύ 400 Watt, το ΗΒ45Ε μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα ή οριζόντια, αναλόγως με τη διαρρύθμιση στο σπίτι. Τα δύο κεντρικά ηχεία στηρίζονται σε μια βάση με μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα και στην πρόσοψή τους υπάρχει ένα πλέγμα από ειδικά επεξεργασμένο μέταλλο, ενώ η διακριτική ασημένια λωρίδα στο μέσο των ηχείων και του subwoofer, συμπληρώνει τον κομψό σχεδιασμό του συστήματος. Επιπλέον, το πάνω τμήμα των μπροστινών ηχείων περιστρέφεται αριστερά ή δεξιά, ώστε ο ήχος να διαχέεται ομοιόμορφα μέσα στο χώρο.



«Το HB45E αντιπροσωπεύει την ευελιξία και τις πολλαπλές δυνατότητες στον τομέα του ήχου, σε επίπεδο προσαρμογής, διαμόρφωσης και περιεχομένου», δήλωσε ο κ. Simon Kang, CEO και Πρόεδρος της LG Home Entertainment Company και συμπλήρωσε: «Τα μπροστινά ηχεία περιστρέφονται για να προσαρμοστούν στις ανάγκες του χώρου, ενώ ο δέκτης μπορεί να τοποθετηθεί καθέτως ή οριζοντίως, παρέχοντας στους καταναλωτές πρόσβαση στην
προσωπική τους βιβλιοθήκη πολυμέσων ή σε περιεχόμενο από το Internet».

Παράλληλα, εκτός από τη δυνατότητα αναπαραγωγής Blu-ray, το LG HB45E μπορεί να συνδεθεί μέσω ασύρματου δικτύου τύπου Wi-Fi με τη βιβλιοθήκη πολυμέσων και μια πληθώρα περιεχομένου. Επιπλέον, η υπηρεσία BD Live 2.0 εμπλουτίζει την εμπειρία των δίσκων Blu-ray, παρέχοντας πρόσβαση σε πρόσθετες πληροφορίες και υλικό σχετικό με τις κινηματογραφικές ταινίες, ενώ η συνδεσιμότητα με τα άπειρα διαδικτυακά βιντεο από την ιστοσελίδα YouTube, διευρύνει σημαντικά τις δυνατότητες ψυχαγωγίας για τους καταναλωτές. Η συμβατότητα του LG HB45E με DLNA και CIFS, επιτρέπει τη σύνδεση με άλλες ιδίων πρωτοκόλλων συσκευές / υπολογιστή, ώστε το HB45E να αποκτά πρόσβαση και αναπαραγωγή στα δικά σας αρχεία (βίντεο, φωτογραφίες, μουσική), ενώ η ειδική υποδοχή σύνδεσης για iPod ή iPhone, παρέχει πιο άνετη πρόσβαση στη φορητή συλλογή μουσικής των χρηστών από την άνεση του καναπέ!

Τέλος, σε συνδυασμό με τα περιστρεφόμενα ηχεία, η LG ενσωματώνει στο νέο σύστημα Blu-ray home theater το πιο εξελιγμένο σύστημα επεξεργασίας ήχου, που εγγυάται τη βέλτιστη εμπειρία ήχου σε κάθε χώρο του σπιτιού. Ειδικότερα, μέσω του LG Sound Gallery οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν μέσα από επτά προ-ρυθμισμένα επίπεδα equalizer, όπως τα Natural Plus, Game Equalizer, Night Mode, Clear Voice, Bass Blast, MP3 Up-Scaling και VSM Plus, για την ιδανική ακρόαση ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

Τεχνικά χαρακτηριστικά LG HB45E

• Συνολική ισχύς 400W

• Compact Design
- Κεντρική μονάδα με δυνατότητα τοποθέτησης οριζοντίως/καθέτως
- Περιστρεφόμενα μπροστινά ηχεία

• LG Sound Gallery

• Λειτουργίες BD-Live & Bonus View

• Αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray σε ανάλυση 1080p Full HD

• Συνδεσιμότητα WiFi / DLNA / CIFS

• TV Sound and Setup (Optical In)

• Υποδοχή σύνδεσης και φόρτισης iPod / iPhone

• Αναπαραγωγή αρχείων DivX HD / MKV

• Συμβατότητα με εξωτερικό σκληρό δίσκο (FAT32, NTFS)
zougla