Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Τέλος τα Microsoft KIN!

Πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που η Microsoft ανακοίνωσε τα δύο KIN; Ελάχιστος. Θα θυμάστε, βέβαια, ότι πρόκειται για δύο μικροσκοπικά κινητά τηλέφωνα, που αποτελούν μεταξύ άλλων το ντεμπούτο της Microsoft στην αγορά των κινητών τηλεφώνων. Ε λοιπόν, τα δύο KIN είναι κιόλας παρελθόν! Δεν πρόκειται για φήμη, η ίδια η Microsoft ανακοίνωσε το τέλος τους.
Η ανακοίνωση αναφέρει ότι τα KIN δε θα κυκλοφορήσουν τελικά στην Ευρώπη (ή οπουδήποτε αλλού, προσθέτουμε εμείς). Το μόνο που απομένει για να πάρουν τη θέση τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας είναι να εξαντληθούν τα αποθέματα στην Αμερική. Το πότε θα γίνει αυτό δεν το ξέρει κανένας. Η εταιρεία δε δίνει στοιχεία για τις πωλήσεις, είναι όμως βέβαιο ότι ο κόσμος δεν έχει ενθουσιαστεί από τα δύο κινητά.
Και πώς να ενθουσιαστεί, εδώ που τα λέμε; Τα δύο KIN παρουσιάστηκαν ως θαυματουργές συσκευές που κάνουν το social networking πραγματικό παιχνιδάκι, με εύκολη σύνδεση στο Facebook και άλλες υπηρεσίες. Μετά, όμως, μάθαμε ότι το περιεχόμενο της οθόνης ανανεώνεται κάθε 15 λεπτά και όχι σε πραγματικό χρόνο. Κι όπως ίσως θα γνωρίζετε, 15 λεπτά μπορεί να είναι μια αιωνιότητα στο Facebook.
Η Microsoft στρέφει πλέον το ενδιαφέρον της στα Windows Phone 7. Για να δούμε...
Πηγή: vr-zone