Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Ο βραβευμένος από την «TIPA» Canon image PROGRAF iPF6350, διαθέσιμος στην ελληνική αγορά

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010, 09:32
Το βραβείο «Καλύτερος Εκτυπωτής Μεγάλου Μεγέθους» από τον Οργανισμό Technical Image Press Association (TIPA) απέσπασε ο εκτυπωτής iPF6350 της εταιρείας Canon – πλέον το ικανό και ιδανικό μοντέλο για εκτυπώσεις άριστης ποιότητας μεγάλους μεγέθους ....
διατίθεται στην εγχώρια αγορά. Το πολύτιμο βραβείο για τον νεοεισερχόμενο στην ελληνική αγορά εκτυπωτή 24 ιντσών (μέγεθος σελίδας τύπου «Α1») Canon imagePROGRAF iPF6350 επιβεβαιώνει την υπεροχή των προϊόντων imaging, που διαθέτει η Intersys στην ελληνική αγορά για τον κλάδο των Γραφικών Τεχνών.



Εφοδιασμένος με το νέο 12-μέλανο σύστημα Lucia EX ink τύπου pigment και τη βελτιωμένη τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας, ο iPF6350 προσφέρει στους επαγγελματίες των Γραφικών Τεχνών καινοτομικά εκτυπωτικά αποτελέσματα, μεγάλης ακρίβειας στην εναπόθεση των κουκκίδων και χρήσης ευρύτερης γκάμας χρωμάτων. Ο εκτυπωτής είναι κατασκευασμένος για την κάλυψη των απαιτήσεων των επαγγελματιών χρηστών, οι οποίοι χρειάζονται κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης. Ο imagePROGRAF iPF6350 διαθέτει λειτουργία χρωματικής βαθμονόμησης, η οποία χρησιμοποιεί έναν εσωτερικό πολλαπλό αισθητήρα υψηλής απόδοσης για κορυφαία σταθερότητα στην αναπαραγωγή των χρωμάτων.