Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Samsung Xcover271… κινητό τηλέφωνο για σκληρές συνθήκες


Μπορεί τα τελευταία 3 χρόνια η τεχνολογία να εξελίχθηκε, ώστε σχεδόν όλες οι συσκευές κινητών τηλεφώνων να διαθέτουν οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας, ανάλυσης και πυκνότητας σε εικονοστοιχεία (Pixel), εντούτοις μια μερίδα καταναλωτών δεν δύναται να εξυπηρετηθεί από τέτοιου είδους συσκευές. Βλέπετε αρκετοί καταναλωτές δραστηριοποιούνται σε χώρους και επαγγέλματα σκληρών συνθηκών για ηλεκτρονικές συσκευές ή απολαμβάνουν χόμπι περιπέτειας και δράσης. Γι' αυτό υπάρχει, σχεδόν περίπου 15 χρόνια, η κατηγορία των κινητών τηλεφώνων που αντέχει σε σκληρές συνθήκες. Τελευταία πρόταση, δε, της Samsung σε αυτή είναι το κινητό τηλέφωνο «Xcover271», με ανθεκτική κατασκευή και τεχνικά χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών...




Το Xcover271 διαθέτει ειδικό περίβλημα από ουρεθάνη, για να μη γλιστρά, και ενισχυμένη οθόνη για αντοχή σε χτυπήματα και γρατσουνιές. Όντας αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, αποτελεί τον ιδανικό «συνεργάτη επικοινωνιών» για όσους εργάζονται (ή διασκεδάζουν) σε αντίξοες τεχνολογικά συνθήκες. Παράλληλα, χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, παρέχει αξιοπιστία και ασφάλεια στον δραστήριο χρήστη του. Επίσης, διαθέτει χρήσιμα εργαλεία, μεταξύ των οποίων φακό, ψηφιακή πυξίδα, σύστημα πλοήγησης GPS, καθώς και μετρητή βημάτων για περιπετειώδεις αναζητήσεις στην ύπαιθρο.



Από πλευράς συνδεσιμότητας και υπηρεσιών, το Xcover271 προσφέρει ενισχυμένες δυνατότητες ψυχαγωγίας μέσω πλοήγησης στο Internet, δίνοντας τη δυνατότητα ανταλλαγής στιγμιαίων μηνυμάτων (Instant Messenger) και πρόσβαση σε social media (ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης), όπως Facebook και Twitter.



Επιπρόσθετα, υποστηρίζει Bluetooth και διαθέτει τη λειτουργία Noise Cancellation για καθαρότητα ήχου, σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο MP3 Player και το ραδιόφωνο FM που μαζί με το ακουστικό ανοιχτής ακρόασης συνθέτουν ένα σύνολο ψυχαγωγίας ακόμα για ολόκληρη την παρέα. Τέλος, το Xcover271 είναι εξοπλισμένο με εσωτερική μνήμη 30ΜΒ, με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών μνήμης τύπου microSD.
zougla.gr