Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Νέα πολυμηχανήματα ΗΡ Photosmart AiO με τεχνολογία TouchSmart

Η ΗΡ παρουσίασε πρόσφατα την νέα σειρά ΗΡ Photosmart AiO με τεχνολογία Touchsmart. Τα νέα Photosmart πολυμηχανήματα είναι κατάλληλα σχεδιασμένα για πολυάσχολους οικιακούς χρήστες που αναζητούν μία ευέλικτη πολυλειτουργική συσκευή με απλή και εύκολη διαχείριση, με την χρήση της τεχνολογίας TouchSmart.

Ανάμεσα στα κύρια χαρακτηριστικά που ενισχύουν την λειτουργικότητα των νέων ΗΡ Photosmart AiO είναι η χρήση της εφαρμογής HP Smart Web Printing1 και η χρήση του λογισμικού ΗΡ Photo Print Gadget2 που επιτρέπει την άμεση μεταφορά (drag & drop) φωτογραφιών στο εικονίδιο της επιφάνειας εργασίας από φακέλους,...

εφαρμογές, e-mails ή websites και την εύκολή επεξεργασία και εκτύπωση.Τα νέα πολυμηχανήματα ΗΡ Photosmart υποστηρίζουν την προαιρετική χρήση δοχείων μελάνης υψηλής χωρητικότητας για έως και 3 φορές περισσότερες ασπρόμαυρες και 2,5 φορές περισσότερες έγχρωμες σελίδες, για μεγαλύτερη οικονομία σε σχέση με την απόδοση των δοχείων μελάνης βασικής χωρητικότητας.Αναφορικά με την κατανάλωση ενέργειας, όλα τα νέα μοντέλα είναι κατάλληλα σχεδιασμένα για να εξοικονομούν ενέργεια και φέρουν πιστοποίηση ENERGY STAR.