Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

H Google "χρύσωσε" Κύπριο

Γη και ύδωρ από Google στον Κύπριο Γιάννη Παλαιομυλίτη. Αγόρασε την ιστοσελίδα του έναντι 44 εκατομμυρίων ευρώ. Ευκαιρία για νέες και καινοτόμες ιδέες βλέπει ο πανευτυχής Κύπριος



Μαρίνα Κουτσούμπα
Δημοσιεύτηκε: Μάρτιος 11 2011 21:00 Ενημερώθηκε: Μάρτιος 11 2011 21:05
Η ιδέα του Γιάννη Παλαιομυλίτη να δημιουργήσει μία ιστοσελίδα που θα προσφέρει λύσεις στους καταναλωτές για θέματα οικονομικού χαρακτήρα αποδείχτηκε χρυσή...
.

Μετά από έξι χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο του διαδικτύου, το ΒeatΤhatQuote.com κέντρισε το ενδιαφέρον της Google που κατέβαλε το ποσό των 37,7 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να το αγοράσει.
Ο 44χρονος ίδρυσε την εταιρεία ΒeatΤhatQuote και την ομώνυμη ιστοσελίδα το 2005. Στα χρόνια αυτά οι διακρίσεις για την ιστοσελίδα διαδέχονταν η μία την άλλη, γεγονός που τελικά οδήγησε το διαδικτυακό κολοσσό να επενδύσει σε αυτό.
Η ιστοσελίδα προσφέρει λύσεις στους καταναλωτές για υποθήκες, δάνεια, ασφάλιστρα και τραπεζικούς λογαριασμούς, βάσει σύγκρισης τιμών και ανάλογα με τα ατομικά τους χαρακτηριστικά.
"Θεωρούμε ότι αυτή η συμφωνία αποτελεί τεράστια ευκαιρία για να αναπτύξουμε νέες και καινοτόμες επιλογές για προσωπική χρηματοδότηση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η ομάδα μας είναι ενθουσιασμένη που εντάσσεται στη Google.
Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους δικούς τους συνεργάτες για να κατασκευάσουμε νέα εργαλεία που θα καταστήσουν ευκολότερο για τους καταναλωτές να επιλέξουν τα σωστά οικονομικά προϊόντα", σημείωσε σε ανακοίνωσή του ο Γιάννης Παλαιομυλίτης.
Η είδηση της πώλησης επιβεβαιώθηκε και από τον Ashley Fletcher, υπεύθυνο μάρκετινγκ της Beat That Quote μέσω twitter, στο οποίο ανέφερε ότι "είναι αλήθεια και είμαι ενθουσιασμένος".
http://news247.gr