Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Eπίτιμο μέλος της Ραδιοερασιτεχνικής Λέσχης Μακεδονίας ο κ. Κυρίζογλου

Σήμερα το μεσημέρι, το Διοικητικό Συμβούλιο της "Ραδιοερασιτεχνικής Λέσχης Μακεδονίας" (Makedonian Amateur Radio Club- M.A.R.C- ) , επισκέφθηκε στο γραφείο του το Δήμαρχο Αμπελοκήπων - Μενεμένης, κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, στον οποίον ευχήθηκε "Χρόνια πολλά" για την ονομαστική του εορτή .


Διακρίνονται από αριστερά, ο Αντιπρόεδρος Γ. Ψαρρός (sv2jje), η Γεν. Γραμματέας Δ. Τσιόλα ( sv2hsd ) ο Δήμαρχος κ. Λ. Κυρίζογλου,ο Πρόεδρος Φ. Νιώτης ( sv2sa ),και το Μέλος του ΔΣ 
Γ. Σακαλής ( sv2hqk )










Εν συνεχεία του απένειμε Τιμητική Πλακέτα, εις αναγνώριση της πολυτίμου προσφοράς του προς την "M.A.R.C" και προς τον Ραδιοερασιτεχνισμό, γενικότερα και του επέδοσε σχετικό έγγραφο με το οποίο του γνωστοποιήθηκε Απόφαση της Γενικής Συνελεύσεως με την οποίαν ανακηρύχθηκε ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ της Ραδιοερασιτεχνικής Λέσχης Μακεδονίας.


Ο κ. Κυρίζογλου,ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ για την κίνηση αυτή και τόνισε την αναγκαιότητα της παρουσίας και της προσφοράς της "M.A.R.C" σε συγκεκριμένους τομείς και δραστηριότητες του Δήμου προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Εκ μέρους του Δ.Σ., ο Πρόεδρος κ. Νιώτης, διαβεβαίωσε τον κ. Δήμαρχο,τόσο για τη βούληση, όσο και για τις τεχνολογικές δυνατότητες του Συλλόγου, για την ασύρματη τηλεπικοινωνιακή κάλυψη κάθε δραστηριότητας, τόσο σε εκδηλώσεις, όσο και σε περιπτώσεις ειδικών συνθηκών.


M.A.R.C-review