Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Η κοπή της Βασιλόπιτας των Ραδιοερασιτεχνών στη Δράμα





Με μεγάλη επιτυχία έγινε σήμερα στις 12.00΄η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας στην καταπληκτική Λέσχη του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Δράμας , ( SZ7-DRM), στη Βιομηχανική Περιοχή της πόλεως.




Το εξαιρετικά δραστήριο Δ.Σ του Συλλόγου, απαρτιζόμενο από τους κ.κ.
Ακριβό Αθανάσιο SV7CHR- ΠΡΟΕΔΡΟ,
Παπουτσή Νικόλαο SV7FDN ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ
Αντωνιάδη Νικόλαο SV7KDU ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
Θωμίδη Γεώργιο SV7FDG ΤΑΜΙΑ
Βαλαβάνη Αγγελο SV7CHS ΜΕΛΟΣ
υποβοηθούμενο και από αρκετά ικανότατα μέλη του Συλλόγου, για άλλη μια φορά απέδειξε την οργανωτική του ικανότητα - όχι μόνο στη διοργάνωση πολυπλόκων ασκήσεων ετοιμότητος, αλλά ατη διοργάνωση εκδηλώσεων!




















Από την εντυπωσιακά οργανωμένη εκδήλωση δεν απουσίασε και αντιπροσωπεία της Ραδιοερασιτεχνικής Λέσχης Μακεδονίας  (M.A.R.C) , εκπροσωπουμένης  από τους  κ.κ. Πρόεδρο  Φ. Νιώτη (sv-2sa), Αντιπρόεδρο  Γ. Ψαρρό ( sv2-jje), ταμία  Γ.Πετρίδη ( sv2-fpa) και της Πρότυπης Ραδιοερασιτεχνικής Ομάδος (Π.Ρ.Ο) εκπροσωπουμένης από τον Πρόεδρό της κ. Άρη Μητρούση (sv2gqn).

Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησε κλήρωση ενός φορητού πομποδέκτη, τον οποίο παρέλαβε ο τυχερός της χρονιάς, Αντιπρόεδρος της M.A.R.C   Γεώργιος  Ψαρρός SV2JJE.

Στη συνέχεια τέθηκε σε λειτουργία ο...μηχανισμός ψησίματος, που χάρη στους "χειριστές" του κατάφερε  να τροφοδοτήσει με εκλεκτά σουβλάκια και λουκάνικα τους πολυπληθείς παρευρισκομένους ενώ μπύρα και κρασί ολοκλήρωσαν την "κατεδάφιση"!

Η "M.A.R.C-review" Εύχεται στους συναδέλφους της Δράμας: Καλή Χρονιά με υγεία και πάντα επιτυχίες στις δραστηριότητες του Συλλόγου.