Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Αποχαιρετίστε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ με αυτήν την μπαταρία (eco life)

Ηλεκτρικό ρεύμα χωρίς το δίκτυο της ΔΕΗ και τους τσουχτερούς λογαριασμούς με μια μπαταρία!

Ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι μόνιμος πονοκέφαλος. Σε λίγο καιρό θα μπορέσουμε να ξενοιάσουμε από αυτόν χρησιμοποιώντας μια μπαταρία για να καλύψουμε τις ανάγκες μας για ηλεκτρικό ρεύμα.

Το σχέδιο πάνω στο οποίο δουλεύει η Tesla Motors είναι μια μπαταρία για το σπίτι, η οποία θα μας κάνει ανεξάρτητους από το δίκτυο της ΔΕΗ και το ακριβό ηλεκτρικό ρεύμα.
Η Tesla μας υπόσχεται μια μπαταρία που θα δίνει μονίμως ηλεκτρική ενέργεια στο σπίτι μας. Πρόκειται για την πρώτη μπαταρία στον κόσμο, που θα μπορεί να αποθηκεύει ρεύμα για μεγάλα διαστήματα χωρίς μεγάλες απώλειες. Μέχρι τώρα ό,τι ρεύμα παράγεται πρέπει να καταναλωθεί εκείνη την ώρα. Με τη νέα μπαταρία θα μπορεί να αποθηκεύεται ρεύμα για πολύ παραπάνω, με αποτέλεσμα να μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας αυτόνομο, μιας και στην Ελλάδα έχουμε πολλή ηλιοφάνεια όλον τον χρόνο.
Tesla-Energy
Η μπαταρία αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα στην αγορά καθώς τα σχέδια είναι έτοιμα, και η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει σε περίπου 6 μήνες.
Η νέα αυτή μπαταρία μπορεί να αποτελέσει την τέλεια λύση για ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που το δίκτυο είναι αναξιόπιστο εξαιτίας των πολλών διακοπών ρεύματος. Οι εκπρόσωποι της εταιρίας λένε πως η μπαταρία θα έχει πολύ ωραία εμφάνιση που θα ταιριάζει σε κάθε διακόσμη
seleo.gr