Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Ποιος μας θέλει ανήμπορους, άρρωστους ή νεκρούς;


Γενοκτονίας συνέχεια. Ασταμάτητοι οι χημικοί αεροψεκασμοί στην Ελλάδα, ασταμάτητη και η ηλεκτρομαγνητική επέμβαση μια στο κλίμα, μια πάνω μας και μια και τα δυο

Πέρασε μια βδομάδα κόλαση. Όλοι νιώθαμε άρρωστοι. Κουρασμένοι, αφηρημένοι, με κακό ύπνο το βράδυ και η Ελλάδα πνιγμένη στη συννεφιά, στη σκόνη και τη λασποβροχή.
Τα καιρικά παπαγαλάκια τα έχουν παίξει. Αραιή συννεφιά λένε, ξυπνάς το πρωί και βλέπεις γκρίζα σύννεφα λες και είναι μήνας Νοέμβρης. Αλλά κάνει και ζέστη. Κι έχει και σκόνη. Και ρίχνει και κάτι σταγόνες γεμάτες λάσπη κι ένας σατανάς ξέρει τι άλλο μέσα.
Και μόλις ο ουρανός ανοίγει, τι βλέπουμε; Πάλι αεροπλάνα να σουλατσάρουν και να ψεκάζουν. Κι όλα αυτά γιατί κάποιοι θέλουν κλίμα και ανθρώπους στην πρίζα και ιονίζουν την ατμόσφαιρα με μέταλλα.


Χτες η μέρα ήταν τόσο χάλια που δεν υπάρχουν λόγια να την περιγράψει κανείς. Την περιέγραψαν όμως πολύ καλά κάποια νέα παιδιά με τις κρίσεις πανικού και λιποθυμίες. Μόνο στη Θεσσαλία, 12 παιδιά που έδιναν πανελλήνιες δεν άντεξαν το άγχος μαζί με τη δοκιμασία από την ακτινοβολία.
Απ’ ό,τι διάβασα είχαμε αυτές τις μέρες και μερικές αυτοκτονίες – πάλι! Βλέπετε, έχει συμπέσει το μνημόνιο μαζί με την αύξηση των ψεκασμών και της λειτουργίας του HAARP  στην Ελλάδα και πολύ νομίζουν ότι φταίει η λιτότητα. Μέγα σφάλμα και το έχουμε ξαναπεί:

  • Φταίει η καταπόνηση του νευρικού συστήματος που δεν αντέχει στο οποιοδήποτε πρόβλημα.
  • Φταίει η “μοναξιά”, όχι μόνο η κοινωνική, αλλά η μοναξιά καθώς κόβεται η σύνδεση με τις συχνότητες της φύσης και του Όλου.
  • Φταίει η κατάθλιψη από την έλλειψη αληθινού καθαρού ήλιου και όχι της κάψας που βγαίνει μέσα από τα λεπτά στρώματα αιωρουμένων σωματιδίων τα οποία στην ουσία εμποδίζουν και φιλτράρουν τις καλές και τόσο απαραίτητες για τη ζωή ακτίνες UV.
  • Φταίει η έλλειψη καλής ποιότητας ύπνου γιατί τα βράδια το “μηχανάκι” μπαίνει μπροστά και δουλεύει στο υποσυνείδητο σκοτώνοντας τις συχνότητες Σούμαν.
διαβάστε το άρθρο που μιλάει για τις καλές συχνότητες που χρειάζεται ο κάθε οργανισμός για να καταλάβετε τι ζημιά κάνουν:
 http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/05/%CE%95%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%97-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B7--300x199.jpg
 Είμαστε όντα συντονισμένα σε συχνότητες – Η απαγορευμένη γνώση

Χτες βγήκα για λίγο έξω και κατέβηκα στο Βόλο. Νόμιζα θα πεθάνω. Δεν υπήρχε ΈΝΑΣ άνθρωπος που να μην ένιωθε σαν ζόμπι. Κάποια στιγμή πήγα σε ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ στο Βόλο. Ψώνισα 2 πράγματα μόνο κι έκατσα εκεί περίπου μια ώρα. Γιατί; Γιατί το κτίριο είναι έτσι παροπλισμένο που δεν πιάνουν καλά τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Δεν πιάνει καλά το σήμα των κινητών. Εκεί, λοιπόν, κάπως ηρέμησα. Και δεν μου έκανε καρδιά να ξαναβγώ έξω. Έπρεπε όμως κάποια στιγμή. Με το που βγήκα έξω, ένιωσα και πάλι το κεφάλι μου να βαραίνει, το στομάχι να ανακατεύεται και αλλού να πατάω, αλλού να βρίσκομαι.Και ρωτάω: Ποιος μας θέλει ανήμπορους, άρρωστους ή ακόμα και πεθαμένους; Άκρα του τάφου η σιωπή στις κυβερνήσεις βασιλεύει κι άμα δείτε ψήφο ή έξτρα φόρους από μένα πάρτε με τηλέφωνο στο κινητό!!! Γιατί στο κινητό; Πολύ απλά… γιατί δεν έχω!
Από τη δεκαετία του ’70 ο Zbigniew Brzeziński ανέφερε στο βιβλίο του Between Two Ages: America’s Role in the Technetronic Era ότι ήδη έχει δρομολογηθεί η τεχνολογία με την οποία η ελίτ θα ελέγχει τους λαούς, από ένα άτομο έως και ολόκληρες κοινωνίας, “παρά τις επιφυλάξεις και αντιρρήσεις κάποιων για την επέμβαση στο περιβάλλον”! Ακόμα νομίζεις ότι είναι θεωρίες συνωμοσίας; Ξανανόμισε!!!

(χειριστείτε τον χρόνο στα σλάιτ όσο χρειάζεστε για να τα διαβάσετε κάνοντας κλικ σε κάθε τρυπούλα)

 http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/05/Between-Two-Ages.jpg

http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/05/Between-Two-Ages-2.jpg

http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/05/Between-Two-Ages-1.jpg
http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/05/Between-Two-Ages-3.jpg
© AllNewz
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/