Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Φωτεινό ΑΤΙΑ εμφανίστηκε πάνω από τον πύργο Bitexco στο Βιετνάμ (εικόνες)


Ενώ περπατούσαν στον πεζόδρομο της Nguyen Hue, της πόλης Ho Chi Minh, μια ομάδα νέων φωτογράφησαν ένα παράξενο αντικείμενο που μοιάζει με πιατάκι ακριβώς πάνω από τον πύργο Bitexco.
 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tinhhoa.net που δημοσίευσε το περιστατικό, οι μαθητές του Hoa Sen University, δήλωσαν ότι το βράδυ της 22/5, μαζί με 3 άλλους φίλους τους πήγαν για βόλτα με τα πόδια στην Nguyen Hue Street. Στην περιοχή κάτω από τον πύργο Bitexco, οι νεαροί ξεκίνησαν να τραβούν φωτογραφίες με τα κινητά τηλεφώνα τους. Μετά όλοι μαζί πήγαν για δείπνο. Εκεί κοίταξαν τα κινητά τους για να δούν τις φωτογραφίες, όταν τρομοκρατημένοι πρόσεξαν ένα ξένο σώμα, σαν ΑΤΙΑ, να εμφανίζεται στην αριστερή γωνία, ακριβώς πάνω από τα ελικοδρόμια του πύργου.
 
tinhhoa.net-43mr9C-20150525-xuat-hien-ufo-phia-tren-thap-bitexco
Οι νεαροί δεν γνωρίζουν τίποτα σχετικά με αυτό το μυστηριώδες αντικείμενο, ούτε σχετικά με ΑΤΙΑ, λέγοντας μήπως ήταν κάποιο παιχνίδισμα του φακού.
UFO, UFOs, sighting, sightings, Justin Bieber, music, award, sun, solar, astrobiology, nasa, top secret, ET, shuttle, atlantis, W56, uredda, scott c. waring, Xuất hiện UFO phía trên tháp Bitexco, mtv pa
Ερευνητές που έχουν δει τις φωτογραφίες δεν επιβεβαιώνουν αν έχουν χρησιμοποιηθεί κόλπα η να έχουν επεξεργαστεί.

defencenet.